• Niet goed, geld terug

  • Gratis verzending

  • Alles voor je huisdier

  • Groot assortiment

Maak je huisdier zichtbaar in het donker?

Maak je huisdier zichtbaar in het donker?

Een hond moet meerdere keren op een dag uitgelaten worden, zo ook in het donker. Katten lopen overdag, maar ook ‘s avonds vaak buiten rond. Dan is het wel zo fijn dat je huisdier goed zichtbaar is. Een kat of hond kan namelijk snel wegvallen voor voertuigen als deze zonder verlichting over straat lopen. Om dit te voorkomen zijn er verschillende manieren om jouw huisdier extra op te laten vallen. In deze blog vertellen wij je alles over opvallen van je huisdier in het donker en geven we een aantal tips voor handige lichtgevende & reflecterende producten die helpen je huisdier zichtbaarder te maken. 

Uitlaten met lichtgevende producten

Als je je huisdier gaat uitlaten maak je uiteraard gebruik van een halsband, riem, tuigje of harnas. In het donker kan het helpen om te kiezen voor een lichtgevende halsband. Ook kun je kiezen voor een lichtgevend hondentuigje, lichtgevend hondenharnas of een lichtgevende hondenriem voor wandelen met de hond bijvoorbeeld. Er zijn zelfs flexi rollijnen met verlichting. Jouw huisdier hoeft dus zeker niet ongezien door het donker. Zo valt jouw hond of kat extra op voor voertuigen en mensen in het donker en voorkom je ongelukken met je huisdier. 

Reflecterende producten voor je huisdier

Naast lichtgevend kan je hond ook extra opvallen met een reflecterende halsband, bijvoorbeeld. Als een voertuig zijn lichten in het donker op jouw huisdier schijnt, ziet diegene je hond of kat gelijk staan. Zo kan jouw huisdier veilig over straat in het donker. Wil je de reflecterende halsband extra persoonlijk? Neem dan een reflecterende halsband met naam of een reflecterende halsband met naam en nummer. Ook met relfecterende kleding kun je een huisdier extra opvallend maken. Voor honden kun je bijvoorbeeld een reflecterende regenjas aanschaffen, zodat deze tijdens het uitlaten extra opvalt. 

Laat je huisdier veilig over straat gaan met de lichtgevende en reflecterende producten van Huisdier-Online!