• Niet goed, geld terug

  • Gratis verzending

  • Alles voor je huisdier

  • Groot assortiment

hond straffen

Hoe moet je je hond straffen?

Gedraagt jouw hond zich vaak ongewenst? Weet jij niet meer hoe je ervoor kan zorgen dat je hond zich gaat gedragen? Dan ben je niet de enige. Het is lastig om een hond op te voeden. Het is daarbij belangrijk dat je je hond op de juiste momenten en op de goede manier straft. In deze blog vertellen wij je alles over wat jij moet weten over het straffen van een hond. Lees snel verder!

Hond straffen

Er bestaat veel discussie over of je honden mag straffen. Over het algemeen is het het beste als je je hond zo weinig mogelijk straft. Vooral met lichamelijk straffen moet je oppassen. Te heftige straffen kunnen ervoor zorgen dat je hond bang of agressief wordt, zich gefrustreerd voelt of zijn zelfvertrouwen verliest. Als je hond te veel blaft en het niet helpt als je met lage stem ‘foei’ of ‘nee’ roept, kun je een antiblaf product aanschaffen. Hier zijn verschillende producten voor, zoals antiblaf halsband en een diervriendelijke ultrasone antiblaf africhter. Een halsband werkt met een ultrasone piep en een goed gedoseerde stroomstoot. De africhter werkt met ultrasone geluidsgolven. Wil je je hond minder hoeven te straffen? Dan is het belangrijk dat je je hond goed traint!

Hondentraining

Door honden te trainen leren de viervoeters hun baasje te vertrouwen en leren ze samen te werken. Als een hond goed getraind is, hebben zij en hun baasjes daar het hele hondenleven profijt van. Huisdier-Online heeft meerdere producten voor hondentraining die je kunt gebruiken om je hond gewenst gedrag aan te leren. Zo kun je een automatische tennisballenwerper aanschaffen. Hiermee zal je hond zich nooit vervelen! Als je je hond tot waakhond wilt opleiden, is de bijtmouw een goed product om je hond te trainen. Zorg er bij de hondentraining voor dat je je hond ook beloont. Zo leert een hond wat goed gedrag is!