• Niet goed, geld terug

  • Gratis verzending

  • Alles voor je huisdier

  • Groot assortiment

Op reis met de hond: wat neem ik mee?

Ben je van plan om op reis/vakantie te gaan met je hond maar heb je geen flauw idee wat je mee moet nemen? Of ben jij op zoek naar de nieuwste gadgets en uitvindingen zijn die het reizen met je hond gemakkelijk, simpel en comfortabel maken? Dan hebben we hier een lijst met dé producten voor jou.

In de auto met je hond

Veel vakanties beginnen in de auto. Neem je je hond mee, dan is het van belang dat hij op een comfortabele, veilige manier mee kan. Dit kun je op verschillende manieren doen. Zo kun je hem meenemen in onze Luxe Autostoel voor Honden. Op deze manier ligt je hond lekker comfortabel en zal hij niet snel van wagenziekte last krijgen van wagenziekte. Tevens zit hier een riem aan welke je je hond zijn halsband/hondentuigje kunt bevestigen. Zo kan hij er niet uit springen. Een andere oplossing is onze Autogordel met Veiligheidsharnas voor Honden. Hiermee voorkom je dat een speelse hond tijdens de rit vrij kan rondlopen/bewegen in de auto, en voorkom je gevaarlijke situaties. Ook is de Waterproef autostoelhoes een goed product voor als je niet wilt dat je hond de achterbank vies maakt d.m.v. hondenharen, zand, modder, urine etc.

Fietsen of motorrijden met je hond

Huisdier-online.nl biedt oplossingen voor wie zijn/haar hond mee wilt nemen op de fiets of op de motor. Wij bieden een ruim assortiment aan rugzakken & schoudertassen aan waarmee u uw hond veilig en comfortabel mee kan nemen op de de fiets of motor. Zo hebben wij bijvoorbeeld de Rugzak voor Grote Honden. Hiermee neem je je hond tot 30kg (bijv. labrador) gewoon mee tijdens de fietstocht/motorrit. Hou je meer van schoudertassen? Dan is de Schoudertas voor Huisdieren wellicht iets voor jou. Hiermee draag je je hond tot 12kg gemakkelijk op je rug, zij, of buidel. Daarnaast verkopen wij fietsmanden voor wie het niet ziet zitten zijn hond op de rug te dragen.

Voer- en drinkbakken

Voer- en drinkbakken zijn niet te vergeten wanneer je op reis gaat. Echter nemen standaard voer- en drinkbakken veel ruimte in beslag waardoor het erg omslachtig is deze mee te nemen. De Opvouwbare Voer- en Drinkbak voor Onderweg neemt slechts 20% van de ruimte in beslag van een normale voer- en drinkbak. Wanneer je hem nodig hebt rits je hem open en vouw je hem uit, en krijg je een verrassend ruime bak met capaciteit van 1100ml. Tevens zit er een karabijnhaak aan waarmee je hem aan bijv. je broek kunt hangen. Ook verkopen wij de Drinkfles voor Honden voor Onderweg. Dit is een fles & drinkbak in één. Zo hoef je niet een fles water én een drinkbak mee te nemen. Vul de fles met water, en wanneer je hond wat nodig heeft, kantel de fles en druk de knop in zodat water in het bakje kan stromen. Een andere oplossing is het All in One Hondentasje. Deze bevat een hoofdvak voor hondenvoer, meerdere zijvakken voor bijv. sleutels en je telefoon, en wordt geleverd met een inklapbare voer/drinkbak, hondenclicker en rol poepzakjes.

Een slaapplek voor je hond

Uiteraard heeft je hond ook een slaapplek nodig. In sommige gevallen is er simpelweg niet voldoende ruimte om je hondenmand of bench mee te nemen. Huisdier-online biedt de volgende oplossingen: De Reisdeken voor Honden. Deze deken is dik, stevig, en zacht en speciaal ontworpen voor het kamperen. De deken is 90x60cm wanneer uitgerold en slechts 30x20cm wanneer opgerold. De reisdeken weegt 500 gram en is van hoogwaardig waterafstotend nylon gemaakt. Heeft u echt een bench nodig, dan is de Lichte opvouwbare Hondenbench ideaal. Deze komt in 2 maten: 73cm diameter x 43cm hoog, of 90cm diameter x 58cm hoog. In opgevouwen toestand neemt de bench niet meer ruimte in beslag dan een opgevouwen T-shirt. Het laatste product wat wij aan willen raden is de Fluffy Bankhoes/Hondenbed. Deze kun je gebruiken om in de achterbank of kofferbak van je auto te leggen, maar eenmaal op vakantiebestemming aangekomen kun je hem ook gebruiken om op de vloer, bank of bed te leggen. In opgevouwen toestand neemt deze bankhoes niet meer ruimte in beslag dan een strandlaken.

Zwemmen met je hond of op de boot met je hond

Er zijn hondenrassen die niet kunnen zwemmen. Daarnaast kunnen ook ouderdom of gewrichtsproblemen een reden zijn waardoor je hond niet meer kan zwemmen. Loop het risico niet en schaf een zwemvest voor je hond aan, dan kan je hond nog lekker meezwemmen en voorkom je gevaarlijke situaties zoals wanneer je hond van de boot af springt.

Nog vragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier